Anne Baba Eğitim Semineri

Aile eğitimi, anne babaların çocuklarını sağlıklı bir şekilde yetiştirmelerini sağlamak amacıyla geliştirilmiş etkinliklerin tümünü kapsamaktadır. Aile eğitim programları çocuğun ilk ve en önemli eğitimcisinin anne babası olduğu fikrini kabul etmektedir. Bu nedenle aile eğitim programlarının temel amacının; anne babaların özgüvenini geliştirmek, olumsuz davranışlarını değiştirmek, anne babaları çocuğun bakımı, gelişimi ve eğitimi ile ilgili konularda desteklemek bu yolla da ebeveyn çocuk ilişkilerini arttırmak amacıyla okulumuzda "anne baba eğitimi semineri" yapılmıştır. Seminer İngilizce öğretmenimiz Özgül Oğuz tarafından gerçekleştirildi ve tüm kademelerdeki öğrenci velilerimizin katılımı sağlandı. Katılımlarından ötürü tüm velilerimize teşekkür ederiz.

24.03.2020 301

24-03-202024-03-2020